Tillägg 2004-08-07

Jag var på Hälsokällan på fredagen min första semestervecka. Fick massage och kinesisk akupunktur. Han som tog hand om mig, Percy Duarte, sa att jag har en inflammation i knäna plus lite förslitningar och meniskskador. Ena benet var 2 cm längre, men när jag gick ut efter behandlingen var benen nästa lika långa och på lördagen kändes det helt normalt i knäna. På söndagen började jag bli stel igen och det samma på måndagen när det var dags för ny behandling.

Fick vid besöket på fredagen order om att äta dubbel dos linfröolja med omega 3 och 6 samt dubbel dos av supernäringen SNP – två av varje morgon, middag och kväll – samt order om att dricka varmt vatten, inte äta glass och inte dricka kylskåpskall mjölk. Jag ska inte heller korsa ben och anklar då det dränerar kroppen på energi.

Andra semesterveckan var jag i Falkenberg i sommarhuset. Blandat hälsoläge. Försvagad på förmiddagarna och i det närmaste normal på kvällarna. Under denna andra vecka började jag känna konstigheter i fötterna och anklarna, stelhet när jag vred vänster fot och ont under ”kuddarna” där foten övergår i tår. Även höger och vänster långfinger började kännas som höger pekfinger. Öm i mittleden, svårt att böja fingern och ont i den biten av fingern som är närmast handen, ömheten går ner i handen.

Nu har jag jobbat en vecka och det har varit bättre med tröttheten den här veckan. Var och fick en megados kinesisk akupunktur och idrottsmassage måndagen den 2:e och det allmänna hälsotillståndet har känts mycket bättre den här veckan, men jag tänkte att jag INTE skulle slänga mig upp på cykeln så fort jag har en bra dag utan samla på mig den energin som jag får.

Däremot är det inte bra med fötter och fingrar. Det gör ordentligt ont innan jag värmt upp fötterna med lite promenad. Reser jag mig upp från stolen på jobbet efter att ha suttit stilla någon timme är jag stel. Mitt arbete med tangenter och mus är inte bra för mina fingrar. Allt klickande och rullande på musens hjul sliter. Jag har två olika typer av möss för att variera men det tycks inte hjälpa nämnvärt. Jag tejpar dessutom ihop höger pek- och långfinger för att de ska få stöd av varandra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.