Artiklar

ac_reimer_kontakta_mig_160202Nedanstående artiklar har jag medverkat i + ett par i Expressen där länkarna inte finns kvar. Att prata om sjukdomen bestämde jag mig tidigt för. Det var så överjävligt hemskt att det inte gick att hålla tyst. Sedan började jag blogga och med den tog lobbyverksamheten fart – jag dyker på media så fort något skrivs som har med sköldkörteln att göra och så berättar jag om hur jag hade det och hur jag har det nu tack vare Armour Thyroid. Allt för att sprida information och kunskap och i förlängningen hjälpa någon annan.

Bilden här bredvid är tagen av Gugge Zelander.

En kommentar till Artiklar

  1. Pingback: Enfold | Hypo-artiklar i media, ett urval

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.