Sköldkörtelförbundets folder bör du dela ut

Du är väl medlem i Sköldkörtelförbundet? För ett par hundra riksdaler om året hjälper du dig själv och oss andra som är drabbade. De är aktiva i förbundet och det senaste är att de tagit fram en folder som vi medlemmar uppmanas att dela ut till bland annat vård- och hälsocentraler eller andra platser där drabbade rör sig.

I morgonens mail skriver de bland annat:

Och så vill vi passa på att berätta att du snart kommer att kunna beställa Sköldkörtelförbundets nya informationsfolder, formgiven av vår medlem Sofia på Sogoi.se! Det vore fantastiskt om vi alla kunde hjälpas åt att fylla landets vård- och hälsocentraler med denna broschyr!

Kolla gärna redan nu om du har tillåtelse att placera patientbroschyrer på just din vårdcentral, och om dessa måste ligga ner eller får lov att placeras stående i ett broschyrställ (som vi i så fall skickar med). Broschyren har måttet 99×210 mm (som en postgiroblankett). Vi återkommer inom kort med information om hur du beställer.

Det här inlägget postades i Sköldkörteln. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.