P1 Kropp & Själ: Håller supermaten vad den lovar?

I Sveriges Radio P1s program Kropp & Själ har man idag pratat om supermat och om den håller vad den lovar.

Fröer, frukter och bär har plötsligt fått epitetet SUPER. Detta för att de innehåller så gigantiska mängder nyttigheter att de nästan går att jämföra med medicin. Eller hur är det med Supermaten – håller den vad den lovar? Det handlar det om i dagens Kropp & Själ.

Jag har skickat länken med mitt inlägg om Friggs/ICAs hutlösa pris på gojibär till redaktionen. Jag hoppas att de granskar även prissättningarna och inte bara innehållet i supermaten. Lifekedjans priser kan de granska också. De kör samma stil som Friggs.

Det här inlägget postades i Glutenfritt, Raw food. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.