Aj, aj, men ”skönt-ont”

Igår var jag hos en ny massör. Ja, ny är hon inte för hon har hållit på i 18 år, men för mig var hon ny. Jag nappade på ett Groupon-erbjudande som innebar att jag fick 45 minuters massage för 189 kr. Ett fynd!

Jag är flitig besökare på både Let´s Deal och Groupon och det händer att jag nappar på både frisör- och massageerbjudanden, men när det gäller massage har inget av ställena varit sådana att jag kommit tillbaka. Men nu har jag hittat ett ställe där jag redan bokat ny tid. Hon kan sina grejer den här tjejen!

Sedan jag blev sköldpadda har jag testat en och annan massör. Jag började att gå regelbundet till Naturkliniken där jag var ”patient” under en ganska lång tid. När jag sedan började må bättre rann det ut i sanden och långt efter det blev jag mer en Let´s Dealare och Grouponare.

Ingen har hittills kunnat mäta sig med Tommy Enström på Naturkliniken, utbildad på Axelsons Gymnastiska Institut. Ingen har faktiskt varit ens i närheten. Förrän igår! Malena på Hyllie Kropp & Själ. kommer också från Axelsons utbildning och gårdagens knådning var grejer det – så till den milda grad att jag är öm i kroppastollen idag, men det ska kännas när man varit hos en som vet hur en slipsten ska dras.

Malena hittade en del muskelknutor i nacke och axlar. Inget andra massörer ”klagat” över, men Malena kunde konstatera att ”ja, det har nog blivit lite mycket golf här ja”. Den 14 september är det dags för nytt besök. Det ser jag fram emot!

Det här inlägget postades i Diverse, Sköldkörteln. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.