Sköldpaddor på Expressen

Den här bloggen är sprungen ur Expressen. Jag började blogga där den 20 juni 2006. Ganska precis fem år senare lade Expressen ner sina läsarbloggar och jag övergick till att skriva här på min alldeles egna domän.

På Sköldpaddor (dvs människor med sköldkörtelsjukdomar) skrev jag 2.438 inlägg. Antalet besök var drygt 60.000 och kommentarerna räknades till 979. Aldrig hade jag kunnat tro att så många ville läsa när jag satte igång mitt skrivande. Jag minns min förvåning när första kommentaren trillade in – oj då, är det någon som läser detta?

Under de år som jag skrivit i bloggform har det hänt väldigt mycket. Vi är många som bloggar och skriver om våra upplevelser numera, det finns ett flertal forum och Facebook-grupper där vi hittar varandra. Vi har Internet att tacka för att vi hittar varandra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.