Nu är det billigt på riktigt på Apoteket Hjärtat …

Apoteket Hjärtat konkurrerar verkligen med sig själva.
I fredags fick jag ett nyhetsbrev från dem där det stod att t o m den 4 maj är det 20 % på allt via hemsidan. Du måste visserligen handla för 300 kronor för att få 20 % på hela notan, men det beloppet är det ju inte så svårt att komma upp i.

Grejen är att du ändå kan få varorna samma dag. Utan kostnad.
Två timmar efter beställning via nätet finns varorna att hämta i butiken. Personalen plockar ihop grejerna till dig och du behöver bara styra stegen till kassan och hämta påsen. Betalat har du gjort på nätet. Expressleverans kallas det.

Jag gör som jag alltid gör när det är 20 %. Jag handlar på mig ett lager av lite av varje och känner mig nöjd med att istället för 229 kronor för en Coldzyme, som jag måste betala om jag går in i butiken och hämtar den själv i hyllan, istället ger 169 kr minus 20 %.

Så nu ska jag ta mig en långpromenad till Apoteket Hjärtat på Kronprinsen och hämta ut lite solskyddsmedel, Coldzyme, tigerbalsam och lite annat mojs som snart kommer till användning. Jag säger då det. Här är det min själ konkurrens med sig själv.

Det här inlägget postades i Diverse. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.