På shoppingtur – ny teknik och gröna grejer

Förra veckan var jag på shoppingtur. En navigator inhandlades för framtida bilturer i Spanien och Kanada. Kanske USA också för den delen. Garmin! Så nöjd! Jag har andra produkter från Garmin också och jag gillar dem skarpt. ”Motions- och sovklockan” som även fungerar på golfbanan för att mäta avstånd och hålla reda på slagen och en del annat, är riktigt bra och nu har de också uppdaterat appen så är utseendet coolare. I like!

MEN! Jag köpte också en Vitamix! Wow! Innan har jag kört mina gröna smoothies i OBH Nordicas mixer, men Vitamix tar dessa godsaker till en helt annan nivå. Det blir finmalet i kubik och gommen längtar till nästa dos av klorofyll, vitaminer och mineraler. Jag har bara haft mixern i en vecka så jag har inte hunnit testa så mycket än, men fler rapporter kommer bergsäkert. Vill du ha del av dem får du kalla på mig via Instagram.

Första gången jag hörde talas om Vitamix var när Linda på Raw Food House höll kurs om gröna smoothies på sin restaurang. Hon benämnde den som sin bästa vän i köket. Jag har grunnat en del på det och nu har även jag en. Minsann! I morse stod jag faktiskt i duschen och längtade tills jag skulle få sätta skeden i skålen och inta min frukost. Jag kör dem inte flytande som vatten utan lite trögare och äter med sked. Det är mums kan jag säga!

Det här inlägget postades i Glutenfritt, Raw food. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.