Kallt ute? Köp Rubicson uppladdningsbara handvärmare

Du som följer min blogg har koll på att jag sedan några år tillbaka väldigt lätt får vita fingrar (och fötter!) – en grej som jag fick på köpet så att säga när reumatismen dök upp hösten 2012.

Värst är det självklart när jag är ute och uppladdningsbara handvärmare är då väldigt lämpligt att ta med sig. Just nu har Kjell & Co rea på dem – halva priset. De säljs en och en och gissningsvis har du två händer så du får en till varje vante för 200 kronor istället för 400 pix.

Beställ dina handvärmare här!

För övrigt kan jag till min stora glädje berätta att receptbelagda Glycerolnitrat i Essex kräm 1 % fungerar hyfsat på fötterna när jag ska ut på en löprunda. Jag smörjer in fossingarna ca 45 minuter innan jag ger mig ut och det fungerar bra! Som grund i löparskorna har jag termosulor från Jula och tillsammans med krämen har jag därför inte behövt lägga ner löpträningen för säsongen. Så länge det är snöfritt och inte under +2 grader ser det ut som om jag kan köra på.

Förresten ser jag att Kjell & Co även säljer Rubicsons uppladdningsbara värmesulor, men att springa runt med batterier utanpå skorna är kanske att släpa i onödan? 400 kr istället för 500 t o m den 4 januari? Nä, jag avstår. 400 kronor får jag drygt tre biobesök för.

Det här inlägget postades i Reumatism. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.