Skapa fred i kroppen med Lotta och Victoria

halsosnack_161207Hälsosnack med Lotta och Victoria är en podcast om hälsa och wellness i ett helhetsperspektiv. De har också skrivit boken Food Pharmacy. En bok som jag köpte för ett par månader sedan, men ännu inte slutfört. Inte för att den är ointressant utan för att jag prioriterat annat, men den står högt upp på ”to-do-listan”.

Både podcast och bok innehåller väldigt mycket bra information för oss som är lite eller mycket sjuka både här och där. Jag skulle vilja säga att de innehåller en sjö av information som vänder sig till oss som vill må bättre än bäst.

Idag blev jag tipsad om avsnitt två i deras podcast. Skapa fred i kroppen. Jag lyssnar på det nu när jag skriver dessa rader och jag tycker du ska göra det också.

Och när du är klar med det avsnittet finns ännu mer av värde att lyssna på. Läs mer här!

Poddarna tar inte bara upp vad du stoppar i munnen. Ett avsnitt handlar om andningen, något som du som läst min blogg en längre tid redan tagit del av. Anders Olsson heter andningsgurun i Sverige och han medverkar i avsnittet Andetagets makt över hälsan – missa det inte! Och var inte rädd för att prova att tejpa munnen innan du går och lägger dig i kväll.

Det här inlägget postades i Glutenfritt, Reumatism, Rosacea, Sköldkörteln. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.