Tuff morgon: blåslagen och tre stygn på sjukhuset

Hamnade ögonskuggan fel i morse eller vad är frågan om? Nä! Jag klantade till det. Jag var ute och sprang och snubblade över något som var upphöjt i asfalten.

Resultat: Blåslagen på vänster hands knogar, sår på höger hands knogar, ett större skrapsår vid höger lillfinger, skrapsår på höger knä – och favoritlöparbrallor som gick sönder på tre ställen – skrapfläckar på höger kind och blodet sprutande över höger ögonbryn.

Jag fick hjälp på ICA Malmborgs i Limhamn som ringde efter taxi så att jag kunde ta mig till akuten. Öron-Näsa-Hals (ombesörjer ansikts- och huvudskador) sydde ihop mig, tryckte in en stelkrampsspruta och jag var på jobbet först kl 10.30. Så började min fredag.

Tack till ICA Malmborgs som lånade mig 200 kr också så att jag kunde betala taxin!

blaslagen_160930

Det här inlägget postades i Diverse. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.