Bjudgolf på fina banan

Igår hade jag en väldigt trevlig dag på PGA Sweden National och Lakes Course strax utanför Malmö. Underbart väder med värme, lite sol, ingen vind att tala om och trevligt sällskap. Golfen hade kunnat gå bättre – greenerna är 100 % såphala och att putta på dem kan jämföras med att peta till bollen på ett parkettgolf – men jag gjorde i alla fall ett par, en cool birdie och utklassade han som stod för greenfeen. Tjo, vad det var livat!

Jag hoppas på ny vända ut till Bara kommande söndag. Jag vill ta mig ännu en titt på de där förbaskade greenerna – att det ska vara så svårt att få i bollen i hålet!

pga_160912

Det här inlägget postades i Diverse. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.