Stordåd kan inte uträttas varje dag

Det är mycket golf nu. Fast ”nu” är väl egentligen inte sant. Det är mycket fokus på golf hela tiden! Den här veckan tränade jag på Hylliekroken i måndags, yogade i tisdags (yogan håller jag på med av flera anledningar, en är för att förbättra mitt golfspel), gick 9 hål med 19 poäng i onsdags och 18 hål med 38 poäng igår. Niohålsrundorna rapporterar jag sällan, men gårdagens 18-hålare registrerade jag självklart. Hela 23 poäng fick jag ihop ut och hem fick jag nöja mig med 15. Hcp 19,9 stod det på Min Golf under natten. Jag sov gott med den texten på näthinnan …

Idag var jag på Malmö Burlöv GK med min kompis Efva och spelade. Returmöte från ett besök på hennes klubb Rönnebäck tidigare i sommar – jag vet att det är första höstmånaden september, men i min värld är det fortfarande lite sommar.

På Rönnebäck vann jag med ett par poäng har jag för mig. Idag spelade vi på samma poäng – 29 – men Efva har lägre hcp än jag så hon åkte hem med segern, men jag kommer igen! Jag beklagade mig på parkeringen över att jag inte fick till det idag, men hon menade att om jag hade fått det varenda gång hade inte sänkningarna på hcp-beviset varit lika megakul – för det är verkligen megakul när man får till en runda och kan registrera den och se strecket krypa nedåt.

Om det inte regnar i morgon steppar jag ut på PGA Sweden National i Bara och Lakes Course. Ny runda är planerad med en annan kompis.

stordad_160903

Det här inlägget postades i Diverse. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.