Rejäla doningar i köket – inget mesande

Den 22 juni såg jag på Letsdeal.se ett erbjudande om en hushållsapparat från Bosch. En matberedare modell större för 1.999 pix. Rekommenderat butikspris 3.099 kr om man kollar på Letsdeal.se, men för ca 2.400-2.600 kr när man kollar Pricerunner. Men se, jag behövde inte ge 1.999 kronor heller – det kom ett extra erbjudande så att jag fick ner priset till 1.599 kronor! Idag kom den och jag har testat att göra en fyrdubbel sats av hummus. Smashing!

bosch_160706Den gamla matberedaren är modell mindre och ett jäkla mäkk när man ska göra mycket. Jag får köra i omgångar och det är ett väldigt kladdande och tömmande. Opraktiskt i kubik. Det behöver jag inte längre och nu väntar jag bara på att ICA Malmborgs ska sänka priset på hela sidor med lax så att jag kan göra mina efterlängtade laxpuckar utan ansträngning – jag lär kunna köra ner en hel sida direkt utan att dela upp och joxa. Yes!!

Dealen pågår sex timmar till ser jag.
Det är den stora jag köpt – den med en skål på 3,9 liter.
TILLÄGG! OBS!
Erbjudandet är förlängt så klicka in på sidan och se om fyndet kan vara något för dig!

Om du undrar vad jag ska med en fyrdubbel sats av hummus till så fryser jag den i mindre askar och tar fram efter behov. Suveränt bra!

Det här inlägget postades i Glutenfritt, Recept. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.