Four days to go

Nu är jag inne på sluttampen innan det vankas semester. Fyra dagar kvar och sedan ledig i nästan tre veckor. Efter det jobbar jag sex veckor och sedan är det dags att ut och lufta sig igen – Kanada och USA väntar mellan den 17 och 29 september. Var höstledig förra året i samband med min födelsedag och jag tyckte det var bra – hösten kändes inte så lång då.

Den närmaste ledigheten inleds på PGA Sweden National i Bara utanför Malmö med utslag från första tee kl 15.00. Bjudgolf! Det får man använda sig av när man ska spela där. En greenfee där ligger kring tusenlappen och det betalar jag INTE från eget lönekonto för att spela en runda golf.

hostsemester_2015

Det här inlägget postades i Diverse, Resa – West Kelowna, Banff och San Francisco. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.