Du som har rosacea – prova Exuviance

Igår var jag på ansiktsbehandling igen på Derdeli hudvård på Linnégatan i Limhamn. Andra gången. Skärtorsdagen var jag där första gången. Produkterna de använder sig av kommer från Exuviance och jag måste säga att de är osannolikt bra! Jag är så nöjd!!

Ja, Exuviance kostar lite mer än rengöringskrämerna du kan handla på Willys, men de gör verkligen nytta. Dryga är de också och i slutänden blir det inte dyrare än det jag handlat på Bodyshop. Att Exuviance är bra innebär inte att jag äter vad som helst igen (gluten och kossor är och förblir minnen), men produkterna tillsammans med bra mat har gjort att jag är lugnad när det gäller tillståndet i mitt ansikte.

Choklad har jag inte ätit sedan den 29 april. Read that once again! Choklad har jag inte ätit sedan den 29 april. Du som känner mig IRL vet att det där med att inte äta choklad är en stor uppoffring för mig.

Den 29 april hade jag besök och efter maten skulle jag bjuda på kaffe och choklad från GhiradelliSan Francisco, men jag glömde totalt bort det och när jag sedan stod och diskade och kom på att chokladen fanns kvar åt jag upp den själv. Det skulle jag inte ha gjort. Det är rena självskadebeteendet för mig att äta choklad. Den förfärligt sura magen påverkar mig i minst två dagar och ansiktet gör ont, blodkärlen svullnar och jag hatar varenda sekund som jag måste genomlida i dessa tillstånd. Riktigt räligt är det.

Jag har ätit tre små skopor chokladglass (soja, inte gjord på kossa) och några få mandel med smak av tiramisu (mindre mängd choklad), men bortsett från det har jag varit chokladfri och snacka om skillnad!! Det är som natt och dag i ansiktet.

På hudkliniken igår sa hon som hade hand om mig att det där med maten är väldigt olika för rosaceapatienter – en del säger som jag, att det inte går att äta vissa saker, andra märker ingen skillnad på vad de äter och inte äter, men nöjda med Exuviance är vi. Du som lider av rosacea, för jag vet att du lider, borde verkligen prova deras grejer – jag helt förbluffad över skillnaden. Jag har kört med Exuviance sedan omkring den 1 mars och inte en chans att jag går tillbaka till Bodyshops grejer.

Här vill jag också tillägga att jag INTE är sponsrad av vare sig Derdeli hudvård eller Exuviance. Jag talar av egen fri vilja utan rabatter för att jag vill hjälpa dig som har ont i skinnet – för jag vet hur rysligt det känns.

Det här inlägget postades i Rosacea. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.