Res till Spanien och lär dig mer om sköldkörteln

nerja_150228Nadja Öström är ordförande i Sköldkörtelföreningen, men förutom den fritidsaktiviteten planerar hon och Louise Edlund,  kost- och näringsrådgivare samt hälsocoach med både bredd och djup och ett holistiskt tankesätt, en resa till Nerja i Spanien den 4-11 oktober med tema sköldkörteln.

Det finns så otroligt många kreativa personer som vi aldrig hade ”sprungit på” om vi inte suttit i samma eländiga ”sköldkörtelbåt”!

Så här skriver Nadja när hon ber mig marknadsföra resan:

Nu har jag och Louise Edlund dragit igång ett projekt för att hjälpa dem som inte mår bra och vill lära sig mer om detta med sköldkörteln, men även få fler verktyg och kunna göra detta i en miljö för total återhämtning.
Minsta antal deltagare är sex personer.
Max antal är 12 deltagare för att få en trygg grupp som vi hinner med.

Nadja och Louise driver detta projekt som en hjärtefråga och debiterar endast det de måste för att få det att gå runt. De är båda egna företagare, vilket innebär att det kostar även att vara utan inkomster en vecka.

Har du frågor ringer du Nadja på tfn 0739-81 96 96.

Det här inlägget postades i Sköldkörteln. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.