Ny leksak …

Inspirerad av min kompis Lena i Los Angeles var jag idag och köpte mig ett aktivitetsband. Lena hade bonus att plocka ut någonstans ifrån och då erbjöds Jawbone. Jag är rätt förtjust i Garmins produkter så jag var på MediaMarkt och valde Vivosmart inkl pulsband.

Med aktivitetbandet runt handleden kan jag också mäta hur jag sover. Mitt tips är att jag sover bra, men det är lite spännande att få det på pränt. Det behövs inte mycket för att roa en del …

Dock tycker jag illa om teknik. Just nu håller jag på att ”binda ihop” bandet med plattan och det går så där. Jag blir otroligt trött när det kommer till USB-uttag som är stora, små och mitt emellan, Bluetooth, kopplingar hit och dit, konton, inloggningar, manualer och eländes elände.

Men NU tror jag att jag fick till det! Yes! Jag är inte så dum ändå!
Jag får nog ta mig en kvällspromenad också för att testa underverket … 😉

Det här inlägget postades i Garmin Vivosmart. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Ny leksak …

 1. Lena skriver:

  Åh det är sååå roligt att se alla fakta, hur man sover, hur mycket man rör sig osv.
  Inatt hade jag 4 tim djupsömn och det gör skillnad!!! Vaknade helt utvilad! Annars blir det bara 2-3 tim. Gick läääänge idag för det var så skönt, blev över 2 tim och det blev 14758 steg och 11,6 km. Underbart!!!

  • Ja, det är en kul leksak vi nu införskaffat – för den som undrar om vi gjort ett avsteg från shoppingstoppet så har vi inte det. Lena har fått sin i utbyte mot poäng och jag har betalat svenska riksdaler för min, men en aktivitetsklocka går inte under någon av rubrikerna kläder, skor, väskor och assessoarer. Det är en sportpryl som troligen främjar hälsan.
   Kl 19.30 gick jag ut på samma promenad som jag gick på morgonen – för att testa aktivitetsbandet. 50 meter från dörren tjöt den ”GOAL” – då hade jag nått de 10.000 steg som var förprogrammerade i bandet. Jag ska höja målet till 18.000 per dag.

 2. Eva skriver:

  Yippie, bra att vissa prylar inte ingår i köpstoppet, man kan ju kalla det för omtanke om kroppen. För egen del så vankas det snart födelsedag så jag byter nog ut önskningen om en kofta i korallfärg till ett aktivitetsband. Smart va !!!!!!!

  • Hej!

   Ja, byt ut koftan till ett aktivitetsband – eller köp ett själv och önska dig koftan. Du har sparat in en del pengar nu tack vare shoppingstoppet så att köpa en vettig grej som påminnelse om köpstoppet är en god idé. Aktivitetsbandet går under någon sorts rubrik sportutrustning kom jag och Lena fram till. Om en golfklubba går sönder för mig så får jag ju köpa en ny – bandet är i samma kategori. Däremot inte golfskor. Går ett par sönder så får jag ta det andra paret – jag har två par. Om ena paret blir blöta och jag vill spela dagen därpå vill jag helst ha torra skor, men nu får det vara – det får bli nya skor i så fall när det är rea i november. 😉

   En helt annan sak! Boken lade jag på lådan i fredags så du bör har den i morgon. Idag ska jag använda mig av ett recept i boken när jag strukit färdigt. Blomkålspuckar a la Bombay. Måste ut och köpa blomkål först också bara. Å då går jag till Willys – det gör jag i och för sig nästan alltid – och då är tipset att klockan piper igen – men då för 18.000 steg. Ändrade målet från 10.000 till 18.000 när jag kom hem från morgonrundan. Det går ju inte att mesa med ett mål på 10.000 😉

   Det var förresten en sådan här jag köpte igår.
   http://sites.garmin.com/sv-SE/vivo/vivosmart/
   Jag gav något på 1.700 kronor för den inkl pulsband. Det var lägre pris på Mediamarkt i Lund än på webben (och jag tror även i Malmö). Jag klagar inte på ett lägre pris, men jag föredrar att priset är det samma överallt – annars kan de lika gärna höja priset också – det känns inte som om de hade riktigt koll på läget skulle jag vilja säga.

 3. Prylgalen skriver:

  Jag längtar tills det finns sensorer och allt i nåt litet mikrochip man bara sprutar in under huden och som kopplas samman med din smartphone, så slipper man ha obekväma pulsband på sig. Annars är Garmin riktig kvalitet. Bra val!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.