Dagens runda på Valle del Este gav 29 poäng

Idag gick solen ner kl 18.03 och det var ungefär då jag och mina två medspelare från Borgeby/Bjärred stod på 18:e green. Jag puttade för par, men fick nöja mig med en bogey. Helt ok. Känner mig nöjd med 29 poäng. Näst bästa runda den här veckan. Tre par och några onödiga missar som enkelt hade kunnat generera fler poäng. Sex strukna. På den här banan är det antingen eller verkar det som. Det är kortare hål än normalt – från rött utslag är det 5.012 meter – ungefär 700 meter kortare än hemma på Bokskogens nya bana, men på vägen till hålen finns onormalt många hinder och knixigheter så det korta kompenseras av allt elände mellan start och mål. Och jag lovar, vi snackar elände!

Ni som tycker att det ser ut som cement på fairway kan glömma det. Visserligen ser det ut som cement, men underlaget är mycket bra och det går absolut att komma under bollen och klippa till. Då attan rullar den.

Det har varit strålande sol idag och jag gick i kortärmat ända tills näst sista hålet. I morgon eftermiddag väntas stark vind. Uppemot 14 sekundmeter ser det ut som. Det är därför inte riktigt säkert att det blir någon runda för mig då. Min gräns går vid 10. Ensiffrig vind, dubbelsiffrig temperatur och noll regn är min melodi.

Det här inlägget postades i Resa - Golf Valle del Este. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.