Mot nya mål på Valle del Este

Ny morgon, ny dag. Känns lite segt i kroppen idag. Moln ute, men långt ifrån minusgrader i morse. Pälsade på mig när jag gick ut min morgonrunda, men det hade inte behövts. Det var säkert 8-9-10 grader. I morgon förväntas sol och 20 grader. Det säger vi absolut inte nej till.

Jag är strax på väg ner till golfshopen för att hämta ut handtaget till vagnen. Efter det blir det uppvärmning på driving rangen och chip och putt. Det är kring och på green jag behöver lägga mest tid. Vill man sänka sitt hcp finns där massor att slag att hämta. Kl 13 ska jag gå ut idag från hål 10 och har en dam till med mig i bollen + två herrar.

Ett uttag av bollar kostar en Euro. Då får du ca 25 bollar. Två uttag får plats i en hink. Vill man träna mycket på rangen kan man köpa ett kort med tio uttag för 14 Euro. När denna resa är slut kommer jag att ha gjort åt två kort och två polletter.

driving_range_130102

Det här inlägget postades i Resa - Golf Valle del Este. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.