En månad kvar!

I morgon om en månad åker jag till Spanien för att spela golf och fira nyår. Jag längtar efter att få trycka till bollen igen och att den landar precis där jag tänkt mig.

Resan går till Vera, Costa Blanca, och Sercotel Valle del Este Hotel. Flygets destination är Alicante och sedan blir det buss ett par timmar söderut. Det erbjuds obegränsat med golf, vilket innebär att det är möjligt att spela en runda på förmiddagen och en på eftermiddagen. Håll tummarna att solen skiner precis varenda dag och att inget regn siktas ens långt bort i fjärran.

En sådan här resa kan jag göra för att jag slipper äta Levaxin och istället har Armour Thyroid i medicinskåpet. Jag är gränslöst tacksam för det.

Det här inlägget postades i Resa - Golf Valle del Este, Sköldkörteln. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.