En veckas test med Innate Adrenal Response

Nu har jag i en vecka testat Innate Adrenal Response och magnesium och jag tror att jag tycker det är rätt bra. Jag har ätit Adrekomp vid några tillfällen tidigare och sedan sommaren 2011 AD 206, men jag tror att jag kommer övergå till Innate Adrenal Response.

Eftersom jag redan innan ätit ”binjuresupport” blev nog inte skillnaden lika markant som för andra, men jag märker att magen känns gladare. Å det tycker ju vi sköldpaddor om. Vad gäller tröttheten så är jag mer normal på den punkten sedan jag började med Armour Thyroid så här vet jag inte om jag kan säga något, men efter en vecka är jag absolut positiv till Innate Adrenal Response.

När det gäller magnesium så har nästan alla människor brist på detta och stressade människor (att vara sjuk i sköldkörteln kan vara stressande för kroppen även om jag använder ordet frustrerad istället för att inte hamna i något fack) och de som sysslar med uthållighetsträning (det orkar inte vi som är sköldpaddor) förbrukar en väldig massa. Magnesium gör att muskler slappnar av och bör tas på kvällen. Hjärtat är en muskel, tänk på det, ni som kanske har lite hoppiga sådana. Å de som har kramp i exempelvis benen skulle nog må bra av lite magnesium. Å även de med tröga magar bör pröva att peta i sig lite magnesium.

”For the record” vill jag säga att jag INTE har någon provision för att jag skriver bu eller bä här på bloggen eller uttalar mig i något annat sammanhang. Jag har inte dragit in en krona på någon som helst verksamhet när det gäller sköldkörtelproblem. Jag har erbjudits ersättning från ett håll, vilket spelar ingen roll, men jag har tackat nej till det. Jag vägrar sko mig på någon som är sjuk och allt jag säger förlorar trovärdighet om jag skulle ”sponsras” av någon.

Det här inlägget postades i Sköldkörteln. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till En veckas test med Innate Adrenal Response

 1. Anders Hanson skriver:

  Hej Stina,
  Så roligt att du bloggar,
  det hjälper andra och säkert även dig själv. Du får ju kontakt och en dialog med andra i samma situation.
  Jag är inte drabbad, men jag vill ändå slå ett slag för att ta bort tungmetallerna ur kroppen. Att ta bort tungmetaller har hos många lindrat många olika sorters besvär (måste uttrycka mig försiktigt). Vi har många vittnesbörder från personer med samma problem som du.
  Förra året hittade jag en produkt som plockar tungmetallerna ur kroppen utan att jag fått några som helst biverkningar. En läkare tipsade om att mäta blodkärlens elasticitet. Efter ett halvår på produkten, var mina blodkärl som en frisk 26-årings. Min hustrus som en frisk 20-årings. Vi är båda 59år. Det är placken som försvunnit och därmed en sänkt risk för propp och hjärt-kärlproblem.
  Samma företag har en stärkare av immunförsvaret. Sedan vi startade har min hustru o jag inte varit förkylda. Då träffar vi ändå dagisungar varje vecka (barnbarnen). Anita, min hustru, har haft kronisk bronkit i tre år. Den försvann efter ett par månader.
  Visst låter det fantastiskt!
  Grejen är att dessa grejor bara stärker din kropp. Den klara sig själv, då försvinner mycket av våra problem.
  Ingen av produkterna hindrar andra processer, ja man ska inte blanda tungmetallplockaren med cellgifter som innehåller Platina. Annars ingen annan effekt än att kroppens ämnesomsättning blir effektivare.
  Puh! Det blev långt. Ring gärna. Numret finns på hemsidan.
  Ta hand om dig,
  Anders

 2. Monika skriver:

  http://mialundin.se/lar-dig-mer-om-din-halsa/signalsubstanser/
  Hej Stina!
  Har precis fått nys om denna sida, den verkar myket intressant!
  Har även beställt boken. Spännande!
  Mvh Monika

 3. Anneli skriver:

  Hej Ann-Christine.

  Jag har sedan februari börjat med NT och tagit Adrekomp som binnjurestöttande medicin men känner inte mycket effekt av dem. Hur mår du nu med Innate Adrenal Response? Är de bättre än Andrekomp? Du skriver även om AD 206 så vilken av alla dessa binnjurestöttande mediciner skulle du rekommendera?
  Har sedan 15 år tillbaka hypotyreos och tagit Levaxin lika länge och även prövat Lio men aldrig blivit bättre utan sämre. Roligt att du mår så mycket bättre med AT även om jag känner inte någon effekt av NT ännu, kanske är det binjurarna som även måste bli bättre för att NT skall fungera.

  • Jag har bara testat Innate Adrenal Response en väldigt kort tid, men sedan gick jag tillbaka till AD206 och jag håller nog på dem. Adrekomp körde jag för ett tag sedan i 2-3 veckor och jag hade mindre ”sköldkörtelvärk” i kroppen då. De tre senaste dagarna har varit ”sunkiga”. Idag skulle jag spelat golf, men ställde in det. I torsdag var jag ”10 and out”. Så även om jag mår oändligt mycket bättre med Armour Thyroid så svänger det fortfarande lite hit och dit. Å det är j-t irriterande och frustrerande. Å tanken på att jag ska leva med det här resten av livet gör mig galet förbannad!!

 4. Daria skriver:

  Hej Stina!

  Undrar om du fortfarande tar AD206 eller Innate Adrenal Response och om, ja…är effekten lika positiv? Skulle behöva testa det själv, men efter att jag läst all info så har jag svårt att bedöma vilken av dem som skulle passa mig. Hälsning, Daria

  • AD206 har jag inte ätit på flera år. Adrekomp slutade jag med i april/maj förra året eftersom jag medicinerar mot reumatism också. Jag äter kortison och båda går på binjurarna så det räcker med Prednisolon. Jag har trappat ner, men slutar jag helt svullnar fingrarna igen. Så jag fortsätter ett litet tag till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.